Bemutatkozás

Az EruLingua az Eruditio Oktatási Szolgáltató Zrt. nyelvoktatási központja.

NYELVI KÉPZÉSEINK:
- angol és német nyelvi tanfolyamok cégek, vállalkozások számára,
- pedagógusok idegen nyelvi és szaknyelvi továbbképzése,
- egyéni jelentkezők csoportos oktatása országszerte (kiemelten Európai Uniós és államilag támogatott programok keretében).

Az elmúlt években több mint 250 nyelvi képzést valósítottunk meg, ennek során hozzávetőleg 2800 főt vontunk be a képzéseinkbe angol és német nyelvből, több mint 100 képzési helyszínen. Nyelvi tanfolyamaink lebonyolítása tekintetében gyakorlatilag országos lefedettséggel rendelkezünk.

Célunk, hogy nyelvoktatási tevékenységünket minél szélesebb körben, minél több érdeklődő számára láthassuk el, hiszen az idegen nyelvi tudás nemcsak tanulmányaink és foglalkoztatásunk során, hanem globalizálódó világunk kihívásaihoz is egyre alapvetőbb elvárás.

Tevékenységünk bővítésének része, hogy oktatási központunk a Diplomamentő program célcsoportjának nyelvi képzése című, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt nyelvi programban 120, 180, 240 és 360 órás angol nyelvi képzéseket bonyolít országszerte. E program keretében nagyságrendileg 10 000 főnyi felsőfokú oktatásban záróvizsgával rendelkező, de nyelvvizsga hiányában oklevelet nem szerzett uniós polgár nyelvi képzése és nyelvvizsgáztatása történik.

Képzésszervezés és ügyintézés

KÉPZÉSSZERVEZÉSI TEVÉKENYSÉGEK:
- beiratkozások megszervezése adott településen induló nyelvi csoportjainkhoz, csoportok kialakítása,
- aktuális tanfolyamaink közzététele honlapunkon,
- szintfelmérés,
- képzési dokumentációk összeállítása,
- oktatókkal és terembérleti partnerekkel való szerződéskötés,
- csoportok adminisztratív gondozása, nyomon követése,
- résztvevői elégedettség értékelése, kezelése,
- résztvevőkkel való kapcsolattartás,
- írásbeli és szóbeli számonkérések, záróvizsga megszervezése,
- tanúsítványok kibocsátása, illetve nyelvvizsgahely ajánlása. 

Oktatóink

Büszkék vagyunk országos nyelvoktatói kapcsolatrendszerünkre: eddig több mint 150 nyelvtanárral alakítottunk ki stabil együttműködést. A megfelelő nyelvtanári szakképzettség és szakmai, felnőttképzésben szerzett oktatói tapasztalat és motiváció meglétét mindig szem előtt tartjuk az oktatóinkkal való közös munka során, több oktatónk már „visszatérőként” tud nálunk újabb és újabb csoportokat bevezetni az idegennyelv-tanulás világába.

Amennyiben Ön oktatóként szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy megkeresését az info@erulingua.hu e-mail címen várjuk.

Induló képzéseink